Επιλέγουμε εποχικά, κάθε μέρα!

Τα εποχικά λαχανικά είναι πιο νόστιμα, έχουν εντονότερο άρωμα, είναι πιο υγιεινά και πιο φθηνά. Η καλλιέργεια τους, ενισχύει τους τοπικούς καλλιεργητές και την μικρο-οικονομία του τόπου μας.

Ωφεληθείτε από τα φρέσκα εποχικά και βιολογικά προϊόντα τα οποία έχουν πλούσια θρεπτικά συστατικά που απορροφώνται γρηγορότερα και καλύτερα από τον οργανισμό. Προτιμήστε αυτά τα προϊόντα, μειώνοντας έτσι τις αεροπορικές μεταφορές και τη διαδικασία της αποθήκευσης, που αυξάνουν το κόστος τους αλλά και το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

Φτιάξτε το δικό σας μποστάνι και κερδίστε αυτονομία και οικονομία σε φυσικούς πόρους, ενώ απολαμβάνετε τη δική σας πράσινη γωνιά στο μπαλκόνι του σπιτιού σας. Επιλέξτε σπόρους από τράπεζες παραδοσιακών ελληνικών ποικιλιών. Φυτέψτε παραδοσιακούς σπόρους και βοηθήστε και εσείς να διασωθούν σπάνιες ποικιλίες που ευδοκιμούν στον τόπο μας.

Στα εστιατόρια nice n easy σεβόμαστε τις θρεπτικές αξίες και την αυθεντική νοστιμιά του κάθε προϊόντος, γι’ αυτό και επιλέγουμε εποχικά και βιολογικά λαχανικά και φρούτα για τα πιάτα ημέρας μας, που θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στη φύση! Έχουμε ετοιμάσει για σας ένα χρηστικό πίνακα-οδηγό για την εποχικότητα, στον οποίο μπορείτε να ανατρέχετε πριν τα εβδομαδιαία σας ψώνια. Κατεβάστε τον εδώ.

taste-the-season-A3
Νέα

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *