Σχετικά
Come take it nice n easy in Mykonos

Στο πιο μαγευτικό σημείο του νησιού, στην πλατεία της Αλευκάντρας, της Χώρας Μυκόνου, βρίσκουμε το εστιατόριο που κατάφερε να συνδυάσει το gourmet με το υγιεινό και τη μοντέρνα κουζίνα με την παραδοσιακή. Το γεγονός ότι αποτελεί το πρώτο βιολογικό εστιατόριο στο νησί, ότι πρωταγωνιστές στα πιάτα είναι τα ντόπια προϊόντα, ότι διαθέτει ακόμα και επιλογές χωρίς γλουτένη αλλά και η μαγική θέα του, είναι μερικά από τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Επιλέξτε είτε κάποιο από τα τραπέζια που βλέπει το ηλιοβασίλεμα και τη Μικρή Βενετία, είτε κάποιο με θέα τους Μύλους, και απολαύστε ένα από τα signature dishes, όπως το σολομό με κινόα, ή τα πιάτα ημέρας που επιμελούνται οι Σεφ του nice n easy . Ο chef Χρήστος Αθανασιάδης και οι Δημήτρης Χριστοφορίδης και Μάνος Γαβράς, ιδιοκτήτες του εστιατορίου, μας υπόσχονται μοναδικές γευστικές στιγμές.

 

Our awarded Chef

Ο Χρήστος Αθανασιάδης έχει εργαστεί στις καλύτερες κουζίνες σε όλη την Ελλάδα και έχει ήδη κερδίσει πολλά βραβεία. Το 2009, μαζί με τον συνεργάτη του, Δημήτρη Χριστοφορίδη, ίδρυσε το εστιατόριο «nice n easy» στο Κολωνάκι, ακολουθούμενο από δύο ακόμα, στη Μύκονο και στην Κηφισιά. Το 2016 συνεργάστηκε και πάλι με τον Χριστοφορίδη, για να δημιουργήσει το εστιατόριο Nesaea στη Μύκονο, ένα οργανικό εστιατόριο farm to table που σερβίρει ελληνική νησιωτική κουζίνα.

Είναι επίσης τεχνικός σύμβουλος σε πολλά μεγάλα εστιατόρια και επιχειρήσεις. Οι συνταγές και οι συνεντεύξεις του φιλοξενούνται σε πολλά περιοδικά γαστρονομίας και σε τηλεοπτικές εκπομπές μέσω της Ελλάδας και παγκοσμίως. Η γοητευτική του προσωπικότητα και το έμφυτο πάθος για τη δουλειά του φωτίζονται μέσα από τα μενού του, όπου η ομορφιά της προετοιμασίας και της παρουσίασης είναι προφανής από την κουζίνα στο τραπέζι.