Σχετικά

Στο ‘nice n easy’, αγνά βιολογικά προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς, παραδοσιακές συνταγές αλλά και νέες γευστικές προτάσεις, ισορροπούν απολαυστικά μεταξύ του οικείου και του gourmet.

Το νέο μενού που επιμελούνται ο Executive Chef Χρήστος Αθανασιάδης και ο Chef de Cuisine Άκης Αμιράς, καλύπτει μια μεγάλη γκάμα επιλογών όπως ζυμαρικά, κρεατικά και θαλασσινά, σε ένα πάντρεμα γεύσεων μεσογειακής παραδοσιακής κουζίνας και μοντέρνων τεχνικών και υλικών.

Στο νέο μενού, πιστό στην bio – organic και ταυτόχρονα πολύ γευστική ταυτότητα του ‪εστιατορίου, θα απολαύσετε συνταγές με προϊόντα εποχής και συστατικά υψηλής διατροφικής αξίας. Τα αγαπημένα σας signature dishes και το πρωινό/ brunch ανανεώνονται και εμπλουτίζονται με νέες vetegerian επιλογές, πιάτα με συστατικά χωρίς γλουτένη αλλά και super foods. Στο μενού του ‘nice n easy’ θα βρείτε τον τόπο προέλευσης των πρώτων υλών καθώς και τις θερμίδες και τη θρεπτική αξία κάθε πιάτου χωριστά.

Συνοδεία των γεύσεων, θα βρείτε μια πλήρη λίστα κρασιών, με βιολογικές ετικέτες και δυσέρευτα ελληνικά κρασιά, αλλά και μια ανανεωμένη λίστα cocktails.

Οι ιδιοκτήτες, Δημήτρης Χριστοφορίδης και Χρήστος Αθανασιάδης, σας προσκαλούν να μοιραστείτε το πάθος τους για τα βιολογικά και τοπικά προϊόντα και να ανακαλύψετε τις νέες γεύσεις που φιλοξενούνται στο καλοκαιρινό μενού του ‘nice n easy’!

Ο Χρήστος Αθανασιάδης έχει εργαστεί στις καλύτερες κουζίνες σε όλη την Ελλάδα και έχει ήδη κερδίσει πολλά βραβεία. Το 2009, μαζί με τον συνεργάτη του, Δημήτρη Χριστοφορίδη, ίδρυσε το εστιατόριο «nice n easy» στο Κολωνάκι, ακολουθούμενο από δύο ακόμα, στη Μύκονο και στην Κηφισιά. Το 2016 συνεργάστηκε και πάλι με τον Χριστοφορίδη, για να δημιουργήσει το εστιατόριο Nesaea στη Μύκονο, ένα οργανικό εστιατόριο farm to table που σερβίρει ελληνική νησιωτική κουζίνα. Είναι επίσης τεχνικός σύμβουλος σε πολλά μεγάλα εστιατόρια και επιχειρήσεις. Οι συνταγές και οι συνεντεύξεις του φιλοξενούνται σε πολλά περιοδικά γαστρονομίας και σε τηλεοπτικές εκπομπές μέσω της Ελλάδας και παγκοσμίως. Η γοητευτική του προσωπικότητα και το έμφυτο πάθος για τη δουλειά του φωτίζονται μέσα από τα μενού του, όπου η ομορφιά της προετοιμασίας και της παρουσίασης είναι προφανής από την κουζίνα στο τραπέζι.