Σχετικά

H λέξη “Exquisite” στα Ελληνικά μεταφράζεται ως εξαίσιο, εξαιρετικό ή εκλεκτό και είναι ακριβώς αυτά τα επίθετα που χαρακτηρίζουν το είδος των υλικών αλλά και των συνολικά παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Με μια φιλοσοφία που εμμένει να χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας βιολογικά προϊόντα και διαθέτοντας πελατοκεντρική αντίληψη, στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους καλεσμένους μας μια  απόλυτα γευστική  εμπειρία, είτε πρόκειται για κάποια προσωπική στιγμή ή επαγγελματική περίσταση. Το νέο αυτό εγχείρημα είναι το αποτέλεσμα του τρόπου ζωής και σκέψης των δύο ανήσυχων επιχειρηματιών που βρίσκονται πίσω από τα βιολογικά εστιατόρια «nice n easy” και που εισήγαγαν στο Ελληνικό κοινό την έννοια της υγιεινής και ταυτόχρονα gourmet κουζίνας. Με πάνω από 70 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στις επιχειρήσεις εστίασης και ήδη δύο εστιατόρια εν λειτουργία στη Μύκονο (nice n easy & Nesaea), με τη νέα υπηρεσία catering αποφάσισαν να διοχετεύσουν την εμπειρία τους στο οργανικό φαγητό και να το μετατρέψουν σε μια ιδιωτική εμπειρία. Όλα αυτά,  στο πιθανώς πιο δημοφιλές νησί της Ελλάδας, τη Μύκονο. Εκεί όπου τα κάτασπρα σπίτια σε μπλε φόντο, μαζί με τη συνολική χαλαρή ατμόσφαιρα συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για παντός τύπου εκδηλώσεις. Με προτάσεις για signature-dishes και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, η ομάδα των ειδικών μας θα σας προσφέρει μια ποικιλία επιλογών όσον αφορά τα μενού και τους χώρους ενώ θα φροντίσει ώστε  κάθε επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα. Πιστεύουμε ότι η ποιότητα του φαγητού αποτελεί μέρος της κουλτούρας ενός προορισμού και θα θέλαμε πολύ να σας παρουσιάσουμε την δική μας.

Εμπιστευτείτε μας, θα είναι εξαιρετικό.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ

Μερικοί άνθρωποι δεν σταματούν ποτέ να δημιουργούν,  να εξελίσσονται,  να επεκτείνονται,  και η ομάδα πίσω από τα εστιατόρια «nice n easy» στην Αθήνα και τη Μύκονο είναι ακριβώς αυτό.  Για το 2017, ο Χρήστος Αθανασιάδης και ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, οι επιχειρηματίες πίσω από το πρώτο οργανικό μπιστρό στην Ελλάδα, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια ακόμη φορά και μας συστήνουν το «Exquisite Catering», με στόχο να προσφέρoυν τις πιο ξεχωριστές υπηρεσίες catering στη Μύκονο.

Δημήτρης Χριστοφορίδης (Συνιδιοκτήτης / Manager)

Πολίτης του κόσμου, αλλά με αμερικανική επιχειρηματική νοοτροπία, ο  Δημήτρης Χριστοφορίδης έφτασε στο Λος Άντζελες όταν ακόμα διένυε τη δεκαετία των 20 χρόνων του και δεν του πήρε πολύ για να ξεκινήσει τη δική του αλυσίδα εστιατορίων. Η δυναμική του προσωπικότητα, μαζί με τις εμφανείς του δεξιότητες  στο κομμάτι της διοίκησης επιχειρήσεων και φιλοξενίας δεν άφησαν ούτε την τοπική κοινότητα  ανεπηρέαστη και πολύ σύντομα η αφρόκρεμα του Χόλυγουντ αποτελούσε το πιστό κοινό των εστιατορίων του. Τελικά όμως η αγάπη του για την ‘Ελλάδα τον έκανε να επιστρέψει μόνο όμως, για να ενώσει τις δυνάμεις του με τον βραβευμένο σεφ Χρήστο Αθανασιάδη και μαζί να ανοίξουν το πρώτο εστιατόριο “nice n easy”. Μαζί, επέκτειναν  την ιδέα με δύο ακόμη εστιατόρια της ίδιας φιλοσοφίας  καθώς και ένα gourmet, ενώ για το τελευταίο τους  project αποφάσισαν να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω και να μας συστήσουν τις Exquisite (μτφ. Έξοχες) υπηρεσίες τροφοδοσίας τους. Ως γνήσιος οπαδός της υγιεινής διατροφής, ο Δημήτρης είναι επίσης ο υπερήφανος ιδιοκτήτης  μιας φάρµας µε βουβάλια στη Λίµνη Κερκίνη,  που προμηθεύει τα εστιατόρια ενώ είναι πάντα πρόθυμος να εκπαιδεύσει την ομάδα και τους πελάτες του σχετικά με τα μεγαλύτερα πάθοι  του, τα αγνά τοπικά προϊόντα, και την  σημασία των superfoods και της βιολογικής γεωργίας.

Χρήστος Αθανασιάδης (Συνιδιοκτήτης / Executive Chef)

Πολίτης του κόσμου, αλλά με αμερικανική επιχειρηματική νοοτροπία, ο  Δημήτρης Χριστοφορίδης έφτασε στο Λος Άντζελες όταν ακόμα διένυε τη δεκαετία των 20 χρόνων του και δεν του πήρε πολύ για να ξεκινήσει τη δική του αλυσίδα εστιατορίων. Η δυναμική του προσωπικότητα, μαζί με τις εμφανείς του δεξιότητες  στο κομμάτι της διοίκησης επιχειρήσεων και φιλοξενίας δεν άφησαν ούτε την τοπική κοινότητα  ανεπηρέαστη και πολύ σύντομα η αφρόκρεμα του Χόλυγουντ αποτελούσε το πιστό κοινό των εστιατορίων του. Τελικά όμως η αγάπη του για την ‘Ελλάδα τον έκανε να επιστρέψει μόνο όμως, για να ενώσει τις δυνάμεις του με τον βραβευμένο σεφ Χρήστο Αθανασιάδη και μαζί να ανοίξουν το πρώτο εστιατόριο “nice n easy”. Μαζί, επέκτειναν  την ιδέα με δύο ακόμη εστιατόρια της ίδιας φιλοσοφίας  καθώς και ένα gourmet, ενώ για το τελευταίο τους  project αποφάσισαν να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω και να μας συστήσουν τις Exquisite (μτφ. Έξοχες) υπηρεσίες τροφοδοσίας τους. Ως γνήσιος οπαδός της υγιεινής διατροφής, ο Δημήτρης είναι επίσης ο υπερήφανος ιδιοκτήτης  μιας φάρµας µε βουβάλια στη Λίµνη Κερκίνη,  που προμηθεύει τα εστιατόρια ενώ είναι πάντα πρόθυμος να εκπαιδεύσει την ομάδα και τους πελάτες του σχετικά με τα μεγαλύτερα πάθοι  του, τα αγνά τοπικά προϊόντα, και την  σημασία των superfoods και της βιολογικής γεωργίας.