|
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
MEET OUR
AWARDED
CHEF
DISCOVER OUR
CULINARY
EXPERIENCES
ENJOY OUR
DISTINCTIVE
GASTRONOMIC ART
OUR PHILOSOPHY
H λέξη “Exquisite” στα Ελληνικά μεταφράζεται ως εξαίσιο, εξαιρετικό ή εκλεκτό και είναι ακριβώς αυτά τα επίθετα που χαρακτηρίζουν το είδος των υλικών αλλά και των συνολικά παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Με μια φιλοσοφία που εμμένει να χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας βιολογικά προϊόντα και διαθέτοντας πελατοκεντρική αντίληψη, στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους καλεσμένους μας μια  απόλυτα γευστική  εμπειρία, είτε πρόκειται για κάποια προσωπική στιγμή ή επαγγελματική περίσταση.

ΓΑΜΟΙ

Είτε σχεδιάζετε μια πολυτελή δεξίωση, ένα μποέμ πάρτυ με φίλους ή μια μεγάλη  οικογενειακή γιορτή, η ομάδα μας θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα ώστε να σας βοηθήσει να συνθέσετε το ιδανικό περιβάλλον για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας. Δίνοντας προσοχή στην λεπτομέρεια οι άνθρωποι μας θα συνεργαστούν αρμονικά ώστε να προσφέρουν σε εσάς και τους καλεσμένους μια αξέχαστη εμπειρία.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Είτε πρόκειται για μια μεγάλη διοργάνωση ή μικρή συγκέντρωση, το στυλ και η ποιότητα των υπηρεσιών οποιουδήποτε τέτοιου γεγονότος, αντανακλά άμεσα την εικόνα μιας εταιρείας.  Για το λόγο αυτό, η δημιουργική  μας ομάδα θα συνεργαστεί στενά μαζί σας ώστε να καταλάβει τις ανάγκες σας και να δημιουργήσει για εσάς αυθεντικές προτάσεις και γεύσεις που θα δώσουν στην εκδήλωση σας τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε.

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

Πάντα υπάρχει λόγος για γιορτή! Μπορεί να είναι μέρα γενεθλίων, μια αναπάντεχη συνάντηση μεταξύ φίλων, ένα γεμάτο φεγγάρι σε μια καλοκαιρινή βραδιά ή απλά το γεγονός ότι βρίσκεστε στη Μύκονο, ένα νησί γνωστό για τον χαρούμενο χαρακτήρα του και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, που θα σας εμπνεύσει και θα δημιουργήσει την κατάλληλη διάθεση.

TAKE A GASTRONOMIC JOURNEY WITH US!