Σχετικά
Σχετικά με το Nice n Easy Group

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, το ‘nice n easy’ είναι μια φιλοσοφία ζωής. Έχει να κάνει με το φαγητό, με τη μουσική, με τους ανθρώπους και , ίσως το σημαντικότερο, με τη διάθεση που αντιμετωπίζουμε τα πάντα στη ζωή. Το 2008, δύο δημιουργικές προσωπικότητες, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Χριστοφορίδης & ο chef Χρήστος Αθανασιάδης, ένωσαν τις δυνάμεις τους. Ο στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν ένα “στέκι” με γευστικό και υγιεινό φαγητό, με γεύσεις που να θυμίζουν το φαγητό της μαμάς, φτιαγμένο με τις πιο αγνές και βιολογικές πρώτες ύλες. Ο Δημήτρης ήθελε να μεταδώσει στους Αθηναίους το healthy lifestyle. Ενός τρόπου ζωής με γνώμονα την ευεξία, την αγάπη και το σεβασμό προς το σώμα μας και την έμφαση στην ποιοτική και υγιεινή διατροφή, αξίες που και ο ίδιος γνώρισε και ακολουθούσε από την περίοδο που ζούσε στο Λος Άντζελες στην Αμερική. Από την άλλη, ο Χρήστος, ως παθιασμένος με το ποιοτικό φαγητό, ήθελε να μοιραστεί την αστείρευτη δημιουργικότητά του και να “ταξιδέψει” το Αθηναϊκό κοινό σε πιο δημιουργικά μονοπάτια γεύσεις. Και κάπως έτσι το ‘nice n easy’ γεννήθηκε!

Οι Αθηναίοι βρήκαν στο ‘nice n easy’ το “στέκι” τους για να απολαμβάνουν νόστιμο φαγητό από βιολογικές ποιοτικές ύλες, αντισυμβατικά cocktails και το πιο σημαντικό, ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.  Jazz μουσική και ασπρόμαυρες φιγούρες εμπνευσμένες από το παλιό Hollywood συνθέτουν το σκηνικό στο εστιατόριο του Κολωνακίου, ενώ χαμογελαστά πρόσωπα είναι πάντα εκεί για να βοηθήσουν. Το concept του ‘nice n easy’ γνώρισε μεγάλη επιτυχία και γι αυτό η επέκταση ήταν το επόμενο φυσικό βήμα. Το xx το ‘nice n easy’ “σάλπαρε για Μύκονο και αποτελεί σταθερή επιλογή για τους κοσμοπολίτες του νησιού που θέλουν να γευτούν ελληνικά πιάτα. Μερικά χρόνια αργότερα, ένα ακόμα ‘nice n easy’ άνοιξε στην Αθήνα, αυτή τη φορά στην Κηφισιά, προσφέροντας την αγαπημένη “συνταγή” του στους κατοίκους των προαστίων.

Αν και ξεκίνησε ως ένα τολμηρό επιχειρηματικό εγχείρημα, το ‘nice n easy’ αποτελεί πλέον μία στάση ζωής, η οποία με τη σειρά της μετουσιώθηκε σε έναν όμιλο τεσσάρων εστιατορίων, κερδίζοντας πολλές διακρίσεις τόσο από κριτικούς, όσο και από πελάτες. Σήμερα, τα ‘nice n easy’ αποτελούν την κορυφαία επιλογή για βιολογικό φαγητό στο κέντρο της Αθήνας, την Κηφισιά και τη Μύκονο. Το καλοκαίρι του 2016, προστέθηκε ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια του ‘nice n easy’ με το όνομα ‘Nesaea’, το οποίο βρίσκεται στη Μύκονο. Αντλώντας έμπνευση από την ελληνική μυθολογία, το ‘Nesaea’ προσφέρει τη δική του μοναδική εκδοχή της ελληνικής νησιωτικής κουζίνας, στην αναβαθμισμένη γαστρονομική της εκδοχή.

Η επιτυχία του Ομίλου επισφραγίστηκε από τον τίτλο του “National Champion” στα RSM European Business Awards 2015-2016, ενώ ταυτόχρονα το ‘nice n easy’ πρωτοπορεί στην υγιεινή διατροφή, φέρνοντας στο κοινό του τις τελευταίες διατροφικές τάσεις, όπως super foods ή μεθόδους μαγειρικής, μετατρέποντας κάθε επίσκεψη σε μία ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία. Και όπως λένε στις ταινίες… to be continued!

TAKE A GASTRONOMIC JOURNEY WITH US!